Pages

Wednesday, July 20, 2011

Berhabuk & quick update

Salam semua.

Omg lamanya dah tak update blog bila cikun menulis ni. Ok kali ni nak buat quick and simple update je la eh.

Hidup berumahtangga amat indah dan bahagia, walaupun terasa berat sangat tanggungjawab yang kena pikul. Biasiswa yang JPA kasi tu memang cukup, cuma hanya boleh saving sikit je. Btw, alhamdulillah, syukur kepada Allah sebab murahkan rezeki kami.

Isteri aku yang sangat berbakat buat bisnes tengah asyik dgn bisnes make up dia. As for now, memang menguntungkan. Aku tolong dari segi mendapatkan stok dgn urusan mengepos barang. Selain tu, aku pon ada baito(part-time) khusus untuk ajar BM kpd orang Jepun kat Tokyo. Ok la, seminggu hanya gi ngajar sekali atau 2 kali & gaji pon amat lumayan:).

Macam yang semua tahu, tahun akademik kali ni aku kena buat kenkyu(fyp) mengenai antenna. Tapi, bukan antenna atas bumbung rumah tu. Ni pasal antenna untuk satelit. Baru je berjinak2 dgn bidang antenna ni, so ada banyak benda yg taktau lagi.

Quick & Simple. Sayounara:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails