Pages

Sunday, August 8, 2010

Menjelang puasa:)

Terasa malu dengan adik aku yang bongsu. Dia 9 tahun, tapi dah puasa 3 hari masa bulan syaaban ni. Betul la kan kata orang, kalau nak didik, biarlah dari rebungnya:)

Menjelang puasa ni aku pon berazam nak baca Quran banyak2. Maybe target tak lah tinggi sgt macam nak khatam Quran ke kan, tapi yang penting aku nak baca tiap malam.

Mak aku pulak always doakan aku supaya berjaya dalam hidup. Dia kata aku kebanggaan keluarga. Maknanya aku kena jadi contoh kat adik2 aku.

Hehe. Macamana dgn orang lain eh. Rasanya semua pon macam dah berazam nak jadi muslim yang lebih baik dari semalam.:)

Last, but not least, SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN!!!

ps: mintak maaf kat zunita, terlambat utk update at least once a week:(

1 comment:

  1. alolo..xpe je yang:) i know u bz. well, same2 lah jd lebih baik! :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails