Pages

Saturday, March 7, 2009

tag x beragak

Fuhhh..Best nye cuti kali ni, memang kanzenni(totally) aku tak keluar dari Kanto Area ni..haha..feel like being at home is the best!!Ngeh2!!

Ok, kali ni seperti yang aku agak, aku telah diTAG lagi oleh AfiqMS aka Java, my buddy from banting dan jugak kawan baik aku kat SDAR.(ko ni mmg suka ye nak mentag aku..haha)

Jom kita tengok tag tu!! smile_omg

#1 describe 10 things about the person who tag you

  1. Nama dia Muhammad Afiq Bin Mohd Sadli, sedang belajar kat Universiti Teknologi Petronas, Perak dalam bidang Electrical & Electronic Engineering.
  2. sangat kurus mcm lidi. lidi pon x kurus cam dia.haha.
  3. salah seorang my fren yang aku boleh cakap pasal byk hal2 serious, kire dianya pandangan bukan calang2 la.
  4. mat rempit yang berilmu.
  5. IT jerks??haha silap, IT ace la.
  6. rumah kat banting, dan dia banyak kali datang rumah nenek aku kat Olak Lempit, Banting. so kalau aku ada kat banting, kitorang selalu hang out sama2.
  7. pandai mengayat??haha..maybe.
  8. die pernah pergi france. bley cakap french kot.
  9. mencapub bile perlu.
  10. aha..die ni pon hencem..meh2 gadis2 di luar sana, kalau ade sape2 berkenan kat dia ni, kontek je aku.

#2 describe 10 things about you

  1. aku lelaki, bukan gay tau.
  2. boleh main almost semua basic sports.
  3. aku tidak makan roti.
  4. bile aku berGUMBIRA, aku susah nak tidur.
  5. x pernah eksiden yg ditunggang, or dipandu oleh aku sendiri..still nasib baik kot.
  6. mata aku mudah rosak aka rabun.
  7. chelsea fan.but not kipas-susah-mati nye tahap.
  8. tak layan bnda yang extreme.
  9. nak muntah bile tgk darah yg byk, or organ dalaman manusia(sbb tu aku x ley jd doc).
  10. already taken.hehe.

#3 at the end you need to choose 10 people to be tagged and their list names.

Aku rasa aku nak tag ko la AfiqMS.

3 comments:

  1. dude..taken ...
    dah macam tekken 4 pulak whahaa

    ReplyDelete
  2. whahaha..ko tak tgk lg ak transfrom jd jin kazama..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails