Pages

Saturday, February 7, 2009

KBSR?

KBSR?

Apa tu ye??

Aku ada seorang kawan yang menganggotai KBSR. Dia seorang perempuan. Tinggi orangnya. Cute? boleh lasmile_embaressed. Tapi itu bukan persoalannya.

Di sini aku nak memperkenalkan mengenai KBSR. Menganggotai KBSR itu adalah lebih afdal, atau mungkin aku kena kata yang KBSR mesti dianggotai oleh remaja semua.

Tapi, memandangkan hal remaja, Islam dan sebagainya begitu merebak sampai saat ini, perlukah aku menganggotai KBSR???

Ramai kawan-kawan aku bukan ahli KBSR. Aku ni ikut diorang ke? Tidak, aku je yang nakal. Nakal bukan kerana apa. Mungkin terpengaruh dengan cerita2, tv siri, atau movie2 dari barat, walau dari jepun sekalipun.

Ada orang kata itu lumrah remaja sekarang. Sama ada kita suka atau tidak, remaja sekarang memang begitu, kecuali mereka yang betul2 sangat kuat. Tidak menganggotai KBSR itu adalah coolsmile_shades.

Aku sangat respek orang yang menganggotai KBSR. Cuma aku je yang belum berazam tinggi sebelum aku masuk KBSR.

Mungkin masa(dan juga petunjuk) yang menentukan, wahai KBSR;















Kelab

Bercinta

Selepas

beRumahtangga.


ps: aku tak terfikir lagi nak join.

6 comments:

  1. aku teringin nak ber KBSR tapi mcm muri je.. haha..mesti best kan weyh.. hmm

    ReplyDelete
  2. haha aku pon cam muri je..

    well, klu ko join byk kebaikan nye..cume byk antara kite yg x nampak bnde tu..

    semoga kita semua diberikan petunjuk..or at least,

    "still x join, tapi still suci fizikal dan hati"

    possible?ask urself.

    ReplyDelete
  3. muri2...aku muri..ko pun muri cikun...

    well atleast mcm ko ckap le..suci fizikal dan hati cukup le..tu jele tmampu...hehehe

    ReplyDelete
  4. nope, maybe yes, tapi tu dlm mimpi..hehe...

    ala, level ke'hornian' aku still ley dikawal..haha..

    ReplyDelete
  5. nk join ke x, bagi aku itu personal~ yg penting, ape2 yg kite buat pon, kite kne taw handle n bwat mende tu btol2~ abeh critaa~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails