Pages

Wednesday, January 14, 2009

pipiku makin tembam.

nak wat camne nih..

sume yg aku makan pergi kat pipi.
so, pipiku makin tembam.
tambahan pulak aku jarang senam skg ni.
teringat dulu masa kat SDAR, kalau ade je budak yg tak turun padang, ade la mulut yang akan membebel,

"haa..mendak je ko ni ye"

hehe, well, actually xde ape nak post, maklumlah skg ni makin nak dekat ng final.
so, mari kita lihat pipiku yg makin tembam..KABooMM!!!

si tembam

2 comments:

  1. haha.. cm pompuan aa ko ni.. pipi tembam2.. haha..

    ReplyDelete
  2. haha..yeke..aku bengang sbb kenae pipi yang jadi mangsa, x pulak makanan sume tu gi kat perut ke, betis ke..haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails