Pages

Friday, January 30, 2009

aku ingat tag dah over dah..

Crappie...crappie...crappie..another crappie.

hoho..what a crappie day!!

While I'm breathlessly 'performing' whatever craps here, I got tagged by insan yang gila, yes, I mean GILAly nutty.Fuzah(Pooja) memang giler!!

Alas, I have many crappy things to kill, plus not so mouthful(tak macam Neng and fuzah)so I'm gonna fulfill pooja's tag with quick answers.

7 ciri lelaki yang diminati:
  1. sexy...opps!!katakan aku x gei!!
  2. craps..never think of it.
  3. not interested.
  4. i said craps.none of my damn business.
  5. yes or no.I hit an honourable NO to answer this.ain't gay la!!
  6. x nak pikir dah.
  7. diam-diam sudah la ye..hehe.
7 lelaki yang pernah diminati:
  1. Takahashi Ryosuke from Initial D.
  2. Dr. JD from Scrubs.
  3. Takahashi sensei.(sensei電子回路).
  4. Jason Bourne.
  5. My daddy.
  6. Einstein, Newton and Paul Dirac.
  7. Aso sensei??
7 perasaan sekiranya keluar dengan insan yang diminati:
  1. feeling hot,like pussie pussie cat.
  2. feeling like gay!!
  3. feeling like kuyu.owch!it's not happening.
  4. feeling like a natural defect.
  5. terasa aku yang jadi balak.
  6. ko akan jeles ngan aku cik pooja oii.
  7. Dr. Elliot's gonna kill me.
7 tempat yang ingin dilawati bersama insan tersayang:
  1. Hokkaido.snowboarding 2gether.
  2. Pulau Sipadan.diving.
  3. Paris.(must go!!)
  4. Rumah mak mertua aka hometown babygirl.
  5. New Zealand.bungee jumping to death.
  6. I'll go whereever she wants to go.she has quota too.
  7. wherever she is..
7 barangan istemewa yang mungkin dihadiahkan untuk insan tersayang:
  1. Al-Quran.
  2. Buku Quantum Theory.
  3. whatever she imagines.
  4. bikini.hehe.
  5. tudung yang macam wardina.
  6. cincin(bukan cincin tu ye..hehe) yang the only one in the world.
  7. all of ME.she c0-owns me(besides HIM).
alamak..ada benda lain nak buat la..

adios, sanorita.

ps: damn this post!!pelik2 napa ada orang gay di dunia ini.
pss: oh btw, I don't want to tag anyone right now.wait till everyone settles down.

10 comments:

  1. haha. lilep la beb. tag ini untk menguji tahap keseriusan anda menjadi seorg lelaki sejati.

    hohoho

    ReplyDelete
  2. ilek ler cikun..dah lama tau dah ko ni gay..xpyah pura2 le nk cover..hahaha
    apa bg buku quantum theory kat insan tsayang ko..baik bg aku..kyoumi aru gak....

    ReplyDelete
  3. cikun jawab tag dgn penoh rase horny~ ahahah~

    ReplyDelete
  4. @pooja..utk menguji ko kate??haha..so, camne ng performance aku??lol

    @ilyas..watpe bg ko buku tu..baik aku bg die..ley dating sambil bincang psl anti-particle ke whatsoever..hehe..

    @afiq..horny x horny..haha..actually horny gak la..kehkeh..LOL.craps dude!!

    ReplyDelete
  5. aku dpt bygkan keromantikannye bile ko tulis pasal ape yg ko nak wat ngan org tersayang.. tapi, cikun??? erkk.. ko ke ?? haha

    ReplyDelete
  6. @thira..aku la tu, the REAL me if u dare to know.hehe.

    "Love is a game that two can play and both win"

    that's the way it should be..

    ReplyDelete
  7. dude ..ayat reply kepade thirah tuh aku suke gile babun
    degan ini ak dengan rasminye mengecop ang jiwang karat pokok kelape yehhh....gei pon boleh jeiwang kate boy london huahuaa

    ReplyDelete
  8. @neng..hehe gue jiwang bertempat beb!!

    ReplyDelete
  9. performance ko? ak kasik 85 markah cukup la.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails